سه‌شنبه, 5 بهمن 1400
     ۱۴۰۰/۰۸/۲۳
اطلاعیه آزمون جامع میاندوره علوم پایه و پیش كارورزی آبان 1400

اطلاعیه آزمون جامع میاندوره علوم پایه و پیش کارورزی آبان 1400

قابل توجه دانشجویان شرکت کننده در آزمون الکترونیک جامع میاندوره علوم پایه و پیش کارورزی آبان 1400

1- آزمون جامع میاندوره پیش کارورزی آبان 1400 به صورت الکترونیک در روز جمعه مورخ 28 آبان 1400 ، راس ساعت 8:30 صبح و آزمون جامع میاندوره علوم پایه آبان 1400 به صورت الکترونیک در روز جمعه مورخ 28 آبان1400 ، راس ساعت 14 بعدازظهر در دانشکده پزشکی واقع در  کرج- میدان نبوت- انتهای بوعلی غربی-بالاتر از دانشگاه هنر- پردیس دانشگاه علوم پزشکی- مرکز آزمونهای الکترونیک برگزار می شود.

2- یک و نیم ساعت قبل از شروع آزمون جهت جلوگیری از اجتماع در محل آزمون حضور به هم رسانید.

3- هنگام ورود و خروج به حوزه با دیگر داوطلبان فاصله مناسب(حداقل یک متر) را حفظ نمایید.

4- تحویل کارت ورود به جلسه آزمون منوط به ارائه فرم تکمیل شده خود اظهاری سلامت توسط دانشجو در روز برگزاری آزمون از محل تب سنجی مرکز آزمونهای الکترونیک می باشد.

5- همراه داشتن یک قطعه عکس و همچنین ارائه کارت شناسایی عکسدار الزامی می باشد.

6- فرم خود اظهاری سلامت را  میتوانید از اینجا دریافت نمایید.

7- بدیهی است در صورت عدم تکمیل اطلاعات خود اظهاری سلامت و تحویل آن،  از ورود داوطلب به محل آزمون جلوگیری بعمل خواهد آمد.

8- حوزه آزمون از تحویل گرفتن هرگونه وسایل اضافي از جمله تلفن همراه، ساعت هوشمند، هندزفری، ماشين حساب، جامدادی، كيف دستي، ساك دستي، كتاب، جزوه و ... معذور می باشند، بنابراین اکیدا توصیه می شود به غیر از موارد اعلام شده (لوازم التحریر ضروری و کارت ورود به جلسه آزمون  و فرم خوداظهاری و اوراق تشخیص هویتی) از همراه داشتن سایر وسایل غیرضروری جداً خودداری شود.

9-داشتن ماسک در زمان ورود ، در حین آزمون و خروج از محل الزامی می باشد.

10-  همراه داشتن هر گونه وسیله ارتباطی الکترونیکی از قبیل تلفن همراه و ساعت و دستبند هوشمند و غیره در جلسه آزمون برخلاف ضوابط می باشد و با داوطلب به عنوان متخلف برخورد می شود.

6.0.9.0
    V6.0.9.0